Dette skal du have på dit badeværelse

04.08 - 2022 3 min Must Have Badeværelse

Dette skal du have på dit badeværelse

Er du flyttet i egen bolig for første gang? Så skal du garantere have købt en masse forskellige ting til indretning. Det kan godt være lidt svært at finde ud af. Derfor er det faktisk lettest, hvis du kigger på et rum ad gangen.

I denne omgang kigger vi på: "Dette skal du have på dit badeværelse". Vi starter med at kigge på alt det nødvendige – altså "musts" – og derefter ser vi på de ting, som kunne være rare at have. 

Absolut nødvendige ting til badeværelset. 

Det er klart, at toilet, håndvask og brusebad er vigtigt. Dette skal du have på dit badeværelse. Hvis du ikke har det, er det nemlig ikke rigtigt et badeværelse. 

Toiletrulleholder

Derudover skal du selvfølgelig have en toiletrulleholder. Du kan selvfølgelig vælge at købe den billigste, men der er altså intet galt med at bruge lidt flere penge på den. Hvis du for eksempel kører et guldtema ude på badeværelset, passer en guld toiletrulleholder perfekt ind. 

Toiletspand

En toiletspand skal du have på dit badeværelse. Måske du er en mand og ikke kan se grunden til at have en toiletspand. Men det er altså nødvendigt. Toiletspanden kan nemlig bruges til hygiejneprodukter og tømte toiletruller. De mest almindelige toiletspande er sølv, men det er altså også muligt at købe en guld eller sort toiletspand, hvis det passer bedre til farvetemaet. 

Håndklæder

Derudover skal du have håndklæder. Du skal have et til hænderne efter håndvask og et til dig selv til, når du har været i bad. Det er en god idé at købe flere håndklæder end bare et, så du kan skifte mellem dem. 

Sæbe

Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig have sæbe - en med parfume og en uden. Så har du nemlig også en sæbe, hvis du får en parfumeallergiker på besøg. 

Gode ting at have til badeværelset

Når først du har fået købt alle de nødvendige ting til badeværelset, er det tid til at indrette det lidt. 

Det er meget populært at købe planter til badeværelset. Det pynter nemlig rigtig fint og giver faktisk også et rigtig godt indeklima. Det anbefales, at du køber en plante, som tåler høj fugtighed og lidt sollys. Der findes heldigvis mange af den slags planter. 

Det kan også være rigtig fint at have et maleri hængende ude på badeværelset. Hvis du har et stort badeværelse, kan det sagtens være et lidt stort maleri. Har du derimod et lille badeværelse, er det bedre med et mindre maleri. Det kan for eksempel være et maleri, som du har købt, mens du var på ferie. 

Det kan også være rart med lidt opbevaring ude på badeværelset. Det kan for eksempel være en kurv til makeup eller lignende. 

Det kan i den grad anbefales, at du tager ud og shopper. Det kan sagtens være på et loppemarked. Så kan du nemlig gå rundt og kigge lidt, og det kan være, at du falder over noget, hvor du tænker at "dette skal du have på badeværelset".